7 november 2009

Saltå Kvarn

Ingen som läser Ecolocobloggen har väl missat att vi är stora Saltå Kvarn fans. Just nu är vi och storhandlar i Saltå Kvarns egna butik i Järna efter mysigt fika i deras ekocafé.

Dagens höjdpunkt hittils var helt klart att hitta 5 kg säckar med ekologiska havregryn i butiken. I vår stora familj går det åt mängder med havregryn eftersom det bjuds på havregrynsgröt varje morgon. Nu undrar jag bara varför man inte kan köpa Saltå Kvarns storpack med havregryn på Coop?!

5 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Jag är med dig - Saltås produkter är underbara och förpackningarna blir man så glad av! Har också haft fantastisk konumentkontakt med dem som höjde mina redan höga tankar ännu ett snäpp - se gärna ett par glada inlägg på min blogg
http://mimmismammaliv.blogspot.com/2009/10/hurra-vad-bra.html
http://mimmismammaliv.blogspot.com/2009/10/mer-hyllningar.html
http://mimmismammaliv.blogspot.com/2009/10/kand-i-branschen.html
Ha en fortstt skön helg!
Kram Mimmi

Johanna sa...

Vad härligt med ett riktigt stort paket saltå havregryn! Jag ska också åka dit och shoppa!

De har dock inte russin och socker i storpack vilket är synd..

ecoloco sa...

Saltå Kvarn är vår stora förebild! De jobbar långsiktigt, enligt sina ekoprinciper och är alltid schyssta i alla lägen. Och så bjuder dom på sig själva. We like :-)
Ja, och så är ju deras produkter överlägsna allt annat.

Loa

Per sa...

Den kan man faktiskt. Såg deras 5kg storpack på Coop Xtra på Medborgarplatsen igår. Kanske är det din önskan som gått i uppfyllelse? ;-)

ecoloco sa...

Tack för tipset. När det här 5kg-paketet tar slut (det går fort här i havregrynsfamiljen...) så beger jag mig till Söder.
Loa

Related Posts with Thumbnails