16 november 2009

®

Idag var det kul att hämta posten. I ett stort tjockt kuvert med PRV som avsändare låg ett fint "diplom" underskrivet av PRVs generaldirektör. Vi har fått vår slogan GLADA EKOLOGISKA BARNKLÄDER ® godkänd som registrerat varumärke. Tjoohoo! Sedan tidigare är ju Ecoloco ® ett registrerat varumärke men när vi nyligen såg att "glada ekologiska barnkläder" dök upp lite varstans kände vi att vi ville skydda vår slogan. Andra glada ekoföretag får hitta på egna slogans nu...

9 kommentarer:

Carolina sa...

Vad roligt - grattis!

ecoloco sa...

Tack!

Elin - Ett hus till oss sa...

Så kul att ni fick er underbara slogan skyddad! Den är verkligen enkel, bra, positiv och klockren!

Jag önskar dig en fin kväll!

Toril (foreldremanualen) sa...

Grattis!

Unknown sa...

GRATTIS

Ekonördarna på Lyckobacken sa...

Hejja Loa! Man ska varumärkesskydda allt som skyddas kan för det finns gott om lata tjuvar i världen! Grattis, grattis från eko-familjen som till 95 % endast har dessa glada ekologiska kläder i garderoben! ;)

Kramar från eko-nördarna på Lyckobacken!

Madeleine sa...

Roligt! Tyvärr räcker det inta alltid med en registrering, det finns alltid okunskap och irriterande oproffessionella företagare som inte förstår innebörden av ett varumärke och varumärkesintrång. Vi har varit utsatta och vårt varumärke EkoLeko har blivit igorerat av ett annat leksaksekoföretag som bytte namn först efter många påtryckningar och sedan fortsatter att marknadsföra sig under sitt gamla namn - i strid mot vår registering. Många långa samtal från advokaten har inte spelat någon roll. Det enda de verkar förstå är stämmnngar.

Mifflan sa...

Grattis så bra!

Duracellmamman sa...

Grattis!! Tur att du sökte om det! Hoppas nu att de andra förstår innebörden av det hela;-)

Related Posts with Thumbnails