27 december 2009

Tack för ett strålande ekoår!

Året 2009 börjar gå mot sitt slut och vi vill tacka Dig för att du under året värnat om miljö och människor med dina medvetna ekologiska val. Ecolocos ledord är glädje och ansvar. Vi vill inspirera barnfamiljer att leva och konsumera på ett hållbart – men samtidigt skojigt – sätt. Förhoppningsvis har vi kunnat peppa Dig att ta ännu fler gröna steg. Varje litet steg gör stor skillnad - så var stolt över det du gör för miljön. Även det lilla!


Nu laddar vi för det stora ekoåret 2010 i miljöhuvudstaden. Ecoloco går som alltid nya ekovägar. Följ oss genom bloggen, Facebook och Twitter så missar du inga av våra loco loco eko-påhitt :-)

Många har frågat efter större storlekar och sakta men säkert ökar vi utbudet av ekokläder till de lite större barnen. Vår målsättning är att ha så mycket svensk ekodesign som möjligt och det är med stor glädje som vi under 2010 presenterar stickat och virkat från Erica Laurell. Vi kommer också få in mer från underbara Yorrik och så satsar vi stort på ekologiska skor från Kavat. Efter larmen om miljögifter i läderskor har efterfrågan på ekoskor exploderat.

Ja, och så kommer det såklart massor med snygga färgglada ekonyheter från Katvig, Ej Sikke Lej, Serendipity, Bellio, Franka Stockholm och våra andra danska och svenska ekomärken.

Men först behöver vi din hjälp med att göra plats på lagret... Den stora eko-vinterrean har smygstartat. Passa på att fynda glada ekokläder nu - det är fraktfritt året ut. Från 1 januari annonserar vi rean och då tar reakläderna snabbt slut.


Vi önskar dig ett strålande nytt ekoår och tackar för det gångna året.

Glada nyårshälsningar

Loa


P.S. Om du har problem med att logga in på Ecoloco så kan det bero på att du inte har skaffat användarnamn och lösenord ännu. Vi införde inloggning i höstas så om du ekoshoppade senast före det så gjorde du det utan lösenord :-)

handla på nätet


1 kommentar:

Carolina sa...

Tack själva, ni är underbara :-) kram & Gott slut

Related Posts with Thumbnails