6 december 2009

Nytt ekomärke hos Ecoloco

Vi är superglada över att ha fått in Yorriks ekologiska förkläden, grillvantar och kockmössor till barn såhär lagom till julbaket :-)

Yorrik är ett svenskt ekomärke som vi spanat in under en lång tid - dom har bedårande busiga unisexkläder för barn 0-5 år. Anna, Malena och Marianne, som driver Yorrik, står bakom hela processen - från idé till färdig produkt. Kläderna är ateljésydda i Stockholm och trycken görs enligt traditionell metod; tryckram och rakel med vattenbaserade, giftfria färger.

Yorriks plagg tillverkas i praktiska modeller, härliga färger och sköna material. Alltid med busiga, glada motiv i egen design. Formgivningen utgår från barnets behov så att plaggen ska sitta bekvämt och kännas sköna att ha på sig. I de minsta plaggen sitter tvättråd och storleksetiketter där de inte ska skava mot det lilla barnets ömtåliga hud.

Yorrik tänker långsiktigt och varumärket står för kvalitet och hållbarhet över tid. Hos Ecoloco hittar du en del av Yorriks ekologiska och återvunna barnkläder. Nu har vi fått in de glada kockseten och snart kommer också de återvunna jeansen.

1 kommentar:

Carolina sa...

Nämen åh, så otroligt söta!

Related Posts with Thumbnails