21 februari 2009

Plastic Fantastic?

Nu behöver jag era kloka synpunkter! Vad ska vi göra med plasten? Alltså plastpåsarna som alla de fina glada ekokläderna levereras till Ecoloco i! Jag är i valet och kvalet. Vi skickar ju kläderna till er i robusta miljövänliga papperskuvert...så frågan är om plastpåsarna behövs? Vi vill ju vara säkra på att de återvinns - och det gör vi ju så gärna åt er. Men hur gör ni när ni får påsarna? Går de till plaståtervinningen?

6 kommentarer:

Anonym sa...

våra gick till återvinningen! men egentligen tycker jag nog inte att de behövs.

tack och hej

Anonym sa...

Jag tror att vi som köper ekologiskt i högre grad än andra också går till återvinningen. Jag tycker inte heller att de egentligen är nödvändiga, men när du nu får kläderna levererade så kan de ju sitta kvar.
Tänk vad mycket plast DU måste gå iväg med annars! ;-)
Anna-Maria

Ekonördarna på Lyckobacken sa...

Vi återvinner självfallet våra plastförpackningar, men jag undrar om de verkligen behövs?

Kramalin

Anonym sa...

Hej! jag tycker inte att plasten behövs, det är bra paketerat endå. (Men givetvis återvinner vi den)

Anonym sa...

Har inte beställt något hos er, än, men vi har nyligen fått mjukplastsåtervinning på gården (hurra!) så alla plastpåsar som inte behövs till något annat går dit, Blir mindre och mindre sopor i riktiga soppåsen - yes!

ecoloco sa...

Tack för alla kommentarer och synpunkter. Med Ecolocos fantastiska kunder känner jag mig rätt så säker på att plasten återvinns hursomhelst!

Snart får vi in ett nytt spännande märke som har löst det där med plasten på ett genialiskt sätt. Fortsättning följer...

Related Posts with Thumbnails