30 juli 2009

Är det bajs eller?

Visst ser det ut som den här blöjan läckt lite flytande senapsgult bebisbajs?

När vi var på resande fot under sommaren använde vi inte våra tygblöjor utan köpte engångsblöjor från den stora amerikanska blöj-jätten. Varje gång vi tittade i blöjan trodde vi att den hade läckt lite eftersom det alltid var en liten liten senapsgul fläck precis där blöjor brukar läcka... Beredd på värsta bajsblöjan beger man sig såklart direkt till skötbordet - bara för att upptäcka att blöjan nästan är torr. Fast, då kan man ju lika gärna byta. Så tänkte vi!

Tills vi upptäckte att vi gått på blöj-jättens sjuka knep för att få oss att använda så många blöjor som möjligt. Blöjorna har alltså två små senapsgula färgklickar på vardera sida som "dekoration". Varför? Ja, inte är det särskilt estetiskt tilltalande... men blöj-jätten säljer ju mycket fler blöjor tack vare alla onödiga blöjbyten. Liksom för att bidra ännu mer till det redan enorma sopberget av blöjor! Fult, oetiskt och respektlöst.

Nej, tacka vet jag tygblöjor. Är det nåt senapsgult där då vet man iallafall vad det är.

3 kommentarer:

Theréz sa...

Så oerhört falskt och fult gjort..verkligen slöseri på blöjor om man tror man måste byta trots att den är helt torr..

Fröken N sa...

Dålig stil! Har aldrig sett detta. Fy skäms! Måste erkänna att tygblöjor blir allt svårare att använda nu när dotterna blir allt äldre. Måste nog titta efter en annan typ av tygblöja än dom jag har... Vilket märke änvänder ni?

ecoloco sa...

Ja, det är helt psycho.

Fröken Näbblund, vi har testat alla möjliga sorters tygblöjor men vi är nog nöjdast med pocketblöjorna från Fuzzi Buns.

Loa

Related Posts with Thumbnails