18 februari 2010

Vi ger bort glada ekologiska outfits

Vi gillar alla Ecoloco-Fans på Facebook! Precis som ni bloggvänner, är våra Fans engagerade, tycker till och hjälper oss att utvecklas. Vi har fått så mycket ut av all feedback och "gillanden" på Facebook, så nu vill vi ha ännu fler Fans :-) Alltså drar vi igång världens Fan-kampanj.

I slutet av februari ger vi bort glada ekologiska outfits till Ecoloco-Fans. Ju fler Fans, desto fler outfits ger vi bort. Såhär går det till:
  • Om vi har fått 1000 Fans sista februari, ger vi bort en eko-outfit till en av er
  • Är Fansen 2000 den 28 februari, ger vi bort 2 outfits till (alltså 3 stk totalt)
  • Har vi 3000 Fans sista februari, får ni ytterligare 3 outfits (totalt 6 stk)
  • 4000 Fans (hallelujah!!) betyder att vi ger bort 4 till (10 stk. totalt!) och så vidare...
Hälften av alla outfits går till er som tipsar era vänner - och talar om det för oss. Tryck på knappen till vänster på Facebooksidan för att på ett enkelt sätt föreslå Ecoloco-sidan för era vänner.

När det är dags att dela ut vinsterna meddelas det på Facebooksidan vilka som haft tur! När vinnarna berättat för oss vilka barn som ska få de glada ekokläderna, skickar vi iväg de glada ekologiska outfiten som består av tröja + byxor, mössa + tofflor, tröja + strumpor, klänning + kofta eller liknande (vad paketen innehåller är vinnarna med om att få bestämma såklart!)

Tjoohooo….då kör vi!

1 kommentar:

Mamma Mimmi sa...

God morgon! Idag skriver jag om din fina blogg som en av mina favoriter! Välkommen in för att "hämta utmärkelsen" och föra den vidare om du har lust. Tack för all klok och givande läsning du ger mig! Hälsningar Mimmi

Related Posts with Thumbnails