2 februari 2010

Kik*Kids ekokläder i Track & Trace system

Nu har han-som-bestämmer och jag varit hos ThingsWeLike och tittat på nya glada ekomärken inför hösten. ThingsWeLike var Nanoous agent i Sverige och vi hade inte varit i deras mysiga underjordiska showroom sen Nanoou la ner :-( Nu har tomrummet efter vår danska favorit börjat fyllas upp av holländska Kik*Kid som gör en hel del ekologiskt i samarbete med organisationen Made-By. Förutom att kläderna produceras på ett hållbart sätt så kan man också genom Made-By spåra sitt plagg från bomullsfältet till butiken. Man slår helt enkelt in en kod som finns på plagget och får upp hela historien i Track & Trace systemet på Made-By´s hemsida. Coolt!

Vad säger ni...ska vi satsa på Kik*Kid i höst?

4 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Jaaaa, köpte en bodysuit på Tradera som blir lagom till sonen till sommaren. Verkar jättemysig i lite frottéaktig kvalité blandad med mjuk bomull. Fräck - "lagom" retrokänsla! Verkar vara hyfsat prisade i handeln också. Jag är dessutom själv på jakt efter mer Katvig i 92 och större till kille - har du det på ingång för våren?

ecoloco sa...

Hej Mamma Mimmi,

Ja, vi har massor med fina ekologiska Katvig-kläder på ingång. Skulle tro att det inte dröjer mer än två veckor. Det börjar bli rätt tomt på våra lagerhyllor så vi längtar efter vårkollektionerna :-)

Loa

Carolina sa...

Ja, det tycker jag absolut - ser ursnygga ut! kram

Anonym sa...

Ja, Kik*Kid är en riktig favorit!!!

Related Posts with Thumbnails