26 november 2008

Ecolocos bloggpanel












Nu lanserar vi Ecolocos bloggpanel som ska testa och tycka till om Ecolocos glada ekologiska barnkläder. Bloggpanelen består av några engagerade föräldrabloggare som alla på sitt sätt försöker leva lite grönare:

Ekoblogg
Malin kallar sig själv eko-nörd och vill med sin ekoblogg bidra till en förändring, något positivt och inspirerande. Hon bloggar om nyfödde sonen Leon, om kärlek, KRAV, ekologi, mindfulness och pilates. Och så delar hon med sig av fantastiska vegetariska recept.

Tramsbyxa
Tramsbyxa är en blogg om snille, smak och barnkläder. Den sköts av Betty, Bodil och Rebecka Åhlund och handlar om barnkläder, leksaker och annat smått och gott.

Vintage Retro Mami
Retromamman Jessica bloggar om barnen Bambi, Madicken och Kenny och om alla sina fantastiska retro vintage fynd på Röda Korset.

Sessan & Prinsessan
Ekofrälsta Sessan bor med sin lilla Prinsessa, man, tonåring och bonusson i Oslo. Sessan bloggar om sin familjs färgrika liv, glädje och sorger. Och så lite om kläder, Apple, foto, adhd och inredning.

Tumadre
Levnadsglada singelmamman Teresa bloggar om sin vardag med två härliga barn. Och så om foto, barnkläder, heminredning och shopping.

Prinsessans Dagbok
Utlandsmamman Josefine lever med man och sonen Elian (och snart ett litet syskon…) i Oslo. Bloggen är Josefines dagbok där hon skriver från hjärtat om stort som litet.

Först ut som testprodukt är Bellios underbara ekotofflor. Bellio är ett helt nytt svenskt företag som gett sig den på att det ska gå att producera snygga ekologiska giftfria skinnmockasiner till barn i Sverige. Och dom har lyckats!

Klicka på bloggarna ovan så får du se vad dom tycker om Bellios ekotofflor. Det finns också länkar till dom här till höger.

Share on Facebook

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails